Registreren

Naar wie zijn wij op zoek? Naar hoogopgeleide professionals met een achtergrond in de techniek of industrie. Deze professionals zijn toe aan een nieuwe stap in hun loopbaan op management- of directieniveau in één van deze branches. We bemiddelen zowel voor vaste als interimposities, nationaal en internationaal.

Registreren, en dan?

Nadat je je hebt geregistreerd worden je gegevens persoonlijk bestudeerd door een van onze consultants. Wanneer jouw achtergrond en ervaring aansluit bij ons bureauprofiel nemen wij contact met je op.

Zien wij jou een opdracht vervullen? Dan voeren wij een eerste selectiegesprek met je (en een aantal andere kandidaten) bij ons op locatie. Hier toetsen we naast de harde ook de zachte criteria. Op basis van dit eerste gesprek met jou bepalen wij of wij je voordragen aan de opdrachtgever. In overleg met de opdrachtgever wordt vervolgens bepaald wie we voor een tweede selectiegesprek en kennismaking met de opdrachtgever zullen uitnodigen. Lamers & De la Croix is gedurende het hele proces betrokken bij klant en kandidaat. Na het succesvol afronden van een procedure vindt – na drie maanden – een officieel evaluatiemoment met de kandidaat plaats.

Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming zullen wij jouw gegevens nooit delen met iemand buiten onze organisatie.