George de la Croix.

Een scherp beoordelings- en inlevingsvermogen en het vermogen om eerlijke feedback te geven: ze maken George tot een betrouwbare en betrokken partner.

George kent een stevige achtergrond in HR. Hij bouwde ruime ervaring op in uiteenlopende sectoren, waaronder, de uitzendbranche en de technische industrie (drydock en rolling stock), zowel nationaal als internationaal.

Tot aan zijn overstap naar zelfstandig ondernemerschap, was George onder meer werkzaam bij een beursgenoteerde, wereldwijd actieve hoge snelheidstrein ontwerper en fabrikant, die op het hoogtepunt 120.000 werknemers world wide telde. Hij bekleedde daar de functie van International Human Resources Director en heeft jarenlang in nationale en internationale directie / managementteams gezeten. Zijn huidige klanten zijn tevens in dezelfde en gerelateerde business werkzaam.

Zijn motto is dat iedere volgende stap maakbaar is, en voor iedereen geldt! Het geeft direct weer dat hij doelgericht werkt naar het resultaat op het niveau van zijn klanten. Volgens zijn klanten maakt hij zijn resultaatbelofte daadwerkelijk waar.  Zijn aanpak is gericht op actie en resultaat!

Interesse? Maak een afspraak met George voor een kennismakingsgesprek: 0646 980641.