Burt Lamers

Het is tijd voor pensioen!

Burt Lamers, partner van Lamers & De la Croix Search & Recruitment Professionals, gaat per 1 juli 2020 volop genieten van zijn pensioen. We zijn blij dat Burt als adviseur verbonden blijft aan ons bedrijf.
Wij gaan de komende maanden bij klanten en andere mensen in ons netwerk langs. Het is helaas onmogelijk om iedereen te bezoeken. Mocht je nog een persoonlijk bericht / attentie naar Burt willen sturen of wil je hem persoonlijk spreken, dan kan dat natuurlijk via lamers@lcrecruitment.eu of per telefoon: 06 22 24 22 37.

De toekomst

Ons bedrijf Lamers & De la Croix wordt voortgezet! Per 1 juli 2020 gaan we met onze meer dan 25 jarige ervaring in de headhunting en recruitment in de rolling stock en techniek samen met 2C & More, onder de naam 2C & More Technics and Technology BV gevestigd in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. 2C & More is een partnerorganisatie met meer dan 50 partners die zich richt op detachering, solving en coaching en heeft vestigingen in Hilvarenbeek en Rotterdam.

Je wordt nog uitvoerig geïnformeerd over onze ontwikkelingen en wat het voor jou als klant gaat betekenen. In de basis kun je van ons verwachten wat we al deden & More.

Met vriendelijke groeten,
George de la Croix.