Wie zijn Lamers & De la Croix?

Lamers & De la Croix is een lange en duurzame samenwerking van meer dan 25 jaar. Een mix van headhunting / recruiting die is samengesmolten met een brede internationale human resource ervaring in de zakelijke dienstverlening en technische industrie.

Wij richten ons met onze dienstverlening op vacatures en kandidaten in de techniek. Met name adviseren wij voor functies op het gebied van rolling stock, technical sales  en human resources management.

Een solide netwerk van opdrachtgevers en professionals in de internationale rolling stock en technische industrie is een van de belangrijkste succesfactoren voor jou als klant.

Wij richten ons op professionals die wij vanuit ons netwerk kennen. Het netwerk is voor ons, maar ook voor jou als klant, erg belangrijk om een succesvolle bijdrage te leveren aan het vervullen van open posities, en aan de andere kant adviseren wij kandidatenover hun volgende stappen in hun loopbaan.

transparant-1

Burt Lamers

Voor hem geldt dat resultaat telt! Netwerker pur sang! Praktisch, realistisch, personable, hoge gunfactor en flexibel.

George de la Croix

Een scherp beoordelings- en inlevingsvermogen en het vermogen om eerlijke feedback te geven: ze maken George tot een betrouwbare en betrokken partner.