Opdrachtgevers

Bij geplande of onvoorziene uitval van medewerkers zorgen onze consultants voor passende vervanging. Onze consultants hebben voor jou altijd de juiste professional. Onze opdrachtgevers waarderen de snelheid en deskundigheid waarmee vervangingsvraagstukken worden ingevuld.

Alleen de ‘beste kandidaten’ leveren een bijdrage aan de ambitie van jouw organisatie. En waar vind je deze professionals? De beste kandidaten van deze wereld hebben keuze. En bij voorkeur kiezen zij voor organisaties met een inspirerende ambitie en een helder toekomstbeeld. Hier kunnen zij een concrete bijdrage leveren en hun eigen ambities waarmaken.

time-to-invest
koers

Met 25 jaar ervaring in het versterken van organisaties, helpen wij je graag je ambities concreet vorm te geven en de match tot stand te brengen. De wijze waarop je personeel aan jouw bedrijf wilt binden, kan op verschillende manieren: interim, uitzenden/detacheren, pay-rolling, en in vaste dienst. Voor nadere informatie neem je contact op per mail: lamers@lcrecruitment.eu en of croix@lcrecruitment.eu.