Wat bieden wij onze kandidaten?

Onze kandidaten bieden wij een professionele, prettige en betrokken begeleiding. In alle rust bespreken wij wat jou drijft, de ambities voor de toekomst en de opdrachtgever die daarbij zou passen. Het dna van het bedrijf moet immers ook jouw dna raken en vice versa.

Iedereen komt ooit op het punt: Wat wil ik nu echt met mijn carrière? Heb je het bij je huidige organisatie nog naar je zin of ben je toe aan een volgende uitdaging? 

Sparringpartner en adviseur
Wij geloven dat jouw drijfveren en ambitie jouw succes bepalen. Wat wil je echt bereiken? Om dit goed in kaart te brengen heb je een sparringpartner nodig die je triggert en meedenkt, maar ook helpt met keuzes maken.

Nieuwe inzichten
Wij delen graag onze expertise met jou als kandidaat en willen als externe en onafhankelijk adviseur inzicht geven in je mogelijkheden. Advies en sturing in sollicitatie kan je helpen om uiteindelijk meer kans te maken op je droombaan. Wij bekijken je motivatie, cv en pitch en geven advies wat beslist nieuwe inzichten geeft. 

service

De procedure

Solliciteer

Heb je gesolliciteerd? Te gek. We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Telefonisch interview

Één van onze recruiters zal je bellen zodat je ons van alles kunt vragen en waarin we alvast een beetje kennis kunnen maken.

Eerste gesprek

Je komt bij ons op gesprek zodat we elkaar goed kunnen leren kennen.

Vervolggesprek

Na het eerste gesprek wordt samen met onze opdrachtgever bepaald of je je een tweede gesprek krijgt met onze opdrachtgever. En vervolgens volg je de sollicitatie procedure van onze opdrachtgever.

Afrondend gesprek

Of je nou bent aangenomen of niet, je krijgt met ons altijd een afrondend gesprek om alle opties door te nemen en natuurlijk om je succes in je nieuwe baan te wensen.